Curatenie Birouri

Servicii

CONTACT

Ai nevoie de ajutor?

Curatenie Firme & Institutii

Orice tip de clădire de birouri sau spațiu independent ar trebui să fie cât mai curat, atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Cu toate acestea, este mai puțin fiabil ca sarcinile de această natură să fie încredințate angajaților. Serviciile de curățenie birouri pun la dispoziția companiilor o echipă profesionistă, pregătită să lucreze rapid și eficient, instruită optim în ceea ce privește utilizarea diferitelor tipuri de produse de curățare, a materialelor de întreținere, astfel încât să asigure prestarea unui serviciu de calitate, cu rezultatele scontate.

Dincolo de respectarea cu minuțiozitate a regulilor de igienă, echipa este organizată, metodică, fiind astfel capabilă să intervină în orice moment al zilei – dimineața, după sfârșitul programului de lucru sau al săptămânii, urmând un program precis care respectă orarul companiei de birouri. De asemenea, pentru un rezultat de calitate, materialele și produsele utilizate sunt potrivite pentru a curăța și asigura întreținerea tuturor tipurilor de suprafețe existente într-un astfel de spațiu, acoperind un spectru larg de activitate.

USA champions professionalism in the cleaning industry by providing top-quality cleaning and related services that meet and exceed the expectations of today’s demanding corporate, office, industrial and warehouse clients…courteously, responsively, responsibly, dependably, economically and on-time. We provide janitorial.
A neatly maintained building is an important asset to every organization. It reflects who you are and influences how your customers perceive you.

Servicii Variate

O echipă specializată pentru asigurarea curățeniei în birouri poate asigura o gamă largă de sarcini necesare pentru întreținerea spațiilor de lucru. Serviciul poate interveni atât asupra birourilor propriu-zise, cât și a celorlalte zone din clădire (spații comune, zone de circulație, instalații sanitare, spații de așteptare). Printre activitățile întreprinse de către echipă se numără următoarele:

Ventilarea încăperilor și aerisirea acestora, precum și igienizarea (dacă e necesar) aerului;
Ștergerea prafului adunat pe suprafețele de lucru (mobilier, ecranele calculatoarelor);
Ștergerea prafului de pe alte tipuri de suprafețe (radiatoare, corpuri de iluminat, conducte);
Golirea coșurilor de gunoi (în conformitate cu reglementările de reciclare);
Curățarea, lustruirea și uscarea pardoselilor;
Igienizarea și dezinfectarea spațiilor sanitare;
Degresarea suprafețelor;

De asemenea, clientul poate solicita o intervenție completă sau un serviciu specific, periodică sau unică. Frecvența necesității de întreținere a birourilor variază, nu toate domeniile necesitând aceeași regularitate a procesului. Totuși, este recomandat ca o curățenie generală, serioasă, care implică servicii profesionale de curățare, să fie realizată măcar o dată de-a lungul unei luni. Pentru a nu perturba sarcinile și organizarea angajaților companiei, dar și pentru a garanta siguranța lucrului, personalul de curățenie lucrează, în general, în lipsa acestora.

 

O echipă de profesioniști în curățenie

Echipa de curățenie nu doar că este specializată în a presta astfel de servicii, dar dispune și de produsele necesare pentru ca rezultatele să se încadreze în cele mai înalte standarde de degresare, dezinfecție și strălucire. Datorită spectrului larg de servicii oferite, echipa asigură curățenia în totalitate a tuturor suprafețelor, spațiilor din clădirea de birouri, dând atenție sporită tipului de produs utilizat și suprafeței aferente. Este important ca spațiul de desfășurare al activităților să fie cât mai curat, pentru a asigura condiții optime de lucru angajaților.

Este esențial să se elaboreze, în prealabil, un caiet de sarcini pentru intervenția echipei de curățenie. Personalul trebuie să respecte sarcinile și orele de intervenție convenite, iar instrucțiunile stabilite vor asigura un acord general între echipă și angajator. În cele din urmă, rezultatele procesului vor atinge cele mai înalte standarde de curățenie, astfel încât personalul angajat să-și poată desfășura în condiții optime, igienizate, sarcinile de lucru, având certitudinea faptului că ambianța este în concordanță cu necesitățile de curățenie.

Te-ar putea interesa si: